Wellmo officially launches in the Netherlands on November 17th

 In Digital health, Wellmo

On November 17th Wellmo will officially be launched in the Dutch Market. The launch will take place at the EIT Digital office on the High Tech Campus in Eindhoven. You can find the press release for the event below (in Dutch).

———————————-

Lancering Wellmo op de Nederlandse Markt
HELSINKI (FINLAND), 20 Oktober 2015

Op 17 november aanstaande presenteert Wellmo, zich officieel in de Nederlandse markt. De lancering vindt, geheel in stijl, plaats op de High Tech Campus op het kantoor van EIT Digital.

Onderzoek

Werknemers gaan meer bewegen, gezonder eten en zijn minder vaak ziek wanneer zij zich bewust zijn van hun individuele gezondheidsrisico’s en online advies op maat krijgen. Bij bedrijven die e-health in deze vorm aanbieden op de werkvloer gaat zes van de tien werknemers aan de slag met zijn of haar gezondheid en kan het verzuim dalen met 20 procent. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC.

Wellmo is een alles-in -1 mobiel platform voor (preventieve) digitale gezondsheidsprogramma’s. Door Wellmo te gebruiken kunnen arbo diensten, verzekeraars en andere serviceproviders in de gezondheidszorg programma’s ontwikkelen die effectief, pakkend en schaalbaar zijn.

Week van de stress: TNO Stresscoach 2.0 in Wellmo

De lancering valt midden in de “Week van de Stress”. Niet geheel toevallig, aangezien stress beroepsziekte nummer 1 is onder werknemers. Nieuw is dat TNO en Wellmo gaan samenwerken om stress aan te pakken. De ontwikkeling van Stresscoach 2.0 van TNO zal namelijk gebeuren op het Wellmo platform.

Klanten

Wellmo heeft klanten in onder andere Finland, Zweden, Zuid-Afrika en Nederland. Launching customer in Nederland is ArboUnie. Zij maakt met haar vitaliteitsprogramma “Polshoogte” gebruik van het Wellmo platform. Dit laat zien dat gebruik van technologie voor vernieuwende programma’s rond fitheid en vitaliteit op de werkvloer kan zorgen. In andere landen maken voornamelijk (levens)verzekeraars gebruik van de dienstverlening van Welmo.

Contact informatie voor de media:

Marc Wullings, Head of Commercial Operations
marc.wullings@wellmo.com
+31 6 1282 7722

www.wellmo.com

Recommended Posts
Financieele Dagblad